صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله عراق به پایگاه‌های داعش در سوریه

ارتش عراق در بیانیه‌ای از حمله امروز (پنج‌شنبه) جنگنده‌های اف ۱۶ این کشور علیه یک پایگاه فرماندهی داعش و نیز مناطق تحت کنترل آنها واقع در خاک سوریه و نابودی کامل این پایگاه خبر داد.
کد خبر: ۸۰۵۹۲۳
| |
3184 بازدید

ارتش عراق در بیانیه‌ای از حمله امروز (پنج‌شنبه) جنگنده‌های اف ۱۶ این کشور علیه یک پایگاه فرماندهی داعش و نیز مناطق تحت کنترل آنها واقع در خاک سوریه و نابودی کامل این پایگاه خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق، ارتش عراق در این بیانیه آورده است، با دستور حیدر العبادی، فرمانده کل نیروهای مسلح عراق و نیز نظارت و هماهنگی با فرماندهی عراق صبح امروز جنگنده‌های اف ۱۶ نیروی هوایی کشور بر اساس اطلاعاتی دقیق، یک پایگاه فرماندهی داعش و نیز مناطق تحت کنترل آنها واقع در منطقه هجین در استان دیر الزور سوریه را هدف حملات خود قرار دادند.

طبق این بیانیه، بر اساس گزارش منابع اطلاعاتی در این حمله تمامی پایگاه‌ها و نقاط مورد نظر به صورت دقیقی هدف قرار گرفته و پایگاه داعش دراین منطقه به شکل کامل منهدم شد.

ارتش عراق در اواخر مه نیز اعلام کرده بود، یک پایگاه داعش در منطقه هجین را هدف قرار داد که حاوی انبار موشک و محل تجمع تروریست‌های داعش بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار