صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خودروساز فرانسوی سرمایه‌گذاری در ایران را تعلیق می‌کند

گروه خودروسازی «پی اس ای» اعلام کرد به دلیل تحریم های آمریکا، سرمایه گذاری خود در ایران را تعلیق می کند.
کد خبر: ۸۰۵۴۶۹
| |
2650 بازدید

گروه خودروسازی «پی اس ای» اعلام کرد به دلیل تحریم های آمریکا، سرمایه گذاری خود در ایران را تعلیق می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فایننشال تایمز، گروه خودروسازی «پی اس ای» (پژو-سیتروئن) به دلیل مواجه نشدن با پیامدهای تحریم های آمریکا علیه ایران، سرمایه گذاری های خود در این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.

این شرکت با انتشار بیانیه ای ضمن اعلام تعلیق سرمایه گذاری خود در ایران، از ادامه رایزنی های دولت فرانسه با آمریکا برای برخورداری از معافیت شرکت های فرانسوی از تحریمهای آمریکایی خبر داد.

این در حالی است که انتظار می رود در صورت موافقت نکردن آمریکا با معافیت های مورد درخواست فرانسه، شرکت های فرانسوی از جمله «پی اس ای» از ایران خارج شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟