نجات پسر ۱۲ ساله گرفتارشده در باتلاق

کد خبر: ۸۰۴۷۵۹
| |
6474 بازدید

سرپرست روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از نجات پسر نوجوان گرفتار در باتلاق در تبریز خبر داد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید «یعقوب موسوی» با اعلام این خبر، اظهار کرد: دیشب (جمعه) طی گزارش‌های مردمی به سامانه ۱۲۵ و اعلام گرفتار شدن یک پسر نوجوان در باتلاق یک دره واقع در مرزداران تبریز، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، گروه نجات ایستگاه شماره ۹ را به جهت بررسی و امدادرسانی رهسپار محل حادثه کرد.

وی ادامه داد: آتش نشانان به محض حضور در صحنه، شاهد فرو رفتن یک پسر نوجوان ۱۲ ساله در باتلاقی واقع در مرزداران شدند که پس از دقایقی تلاش از داخل باتلاق بیرون کشیدند.

وی تشریح کرد: این حادثه زمانی که چند پسر نوجوان در داخل دره مشغول بازی بودند رخ داده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت