نظر «جورج سوروس» درباره خروج آمریکا از برجام

کد خبر: ۸۰۳۹۶۴
| |
10551 بازدید
نظر «جورج سوروس» درباره خروج آمریکا از برجام

«جورج سوروس» سرمایه‌دار معروف مجارستانی ساکن آمریکا طی سخنرانی در اندیشکده شورای روابط خارجی اروپا در پاریس هشدار داد که تصمیم آمریکا در خروج از برجام روابط دیپلماتیک و تجاری میان اروپا و آمریکا را بیش از پیش تضعیف خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، وی افزود: تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر خروج از این توافق به ائتلاف بین دو سوی اقیانوس اطلس (ائتلاف بین اروپا و آمریکا) صدمه می زند.

سوروس در ادامه سخنرانی خود گفت که خروج آمریکا از توافق هسته ای فشارهای پیش بینی نشده و شدیدتری را بر اروپا وارد خواهد آورد.

وی همچنین یکی از مخالفان سرسخت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا است.

سوروس در سخنان روز سه شنبه خود گفت: آینده روابط انگلیس با اتحادیه اروپا به طور کامل به خود انگلیسی ها بستگی دارد.

وی افزود: در نهایت این مردم انگلیس هستند که باید تصمیم بگیرند که چه نوع رابطه ای با اتحادیه اروپا داشته باشند. با این حال، اگر قرار است آنها در این خصوص تصمیمی بگیرند، بهتر است زودتر چنین تصمیمی را اتخاذ کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت