واکنش به خبر مذاکره ایران و اسرائیل

کد خبر: ۸۰۳۴۷۵
| |
10557 بازدید

سخنگوی وزارت امورخارجه خبرسازی ها درباره مذاکره غیرمستقیم ایران و رژیم صهیونیستی در اردن را تکذیب کرد و گفت: در بحبوحه خیانت برخی کشورهای عربی به آرمان فلسطین این خبرسازی ها برای انحراف افکار عمومی است.

به گزارش ایرنا، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص ادعای برخی رسانه های صهیونیستی و سعودی در خصوص مذاکره غیر مستقیم ایران و رژیم صهیونیستی در اردن گفت: این ادعا از اساس کذب و خبرسازی است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران قطعا و اساسا رژیم جعلی، تروریستی و غاصب اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد و هدف چنین دروغ پراکنی هایی کاملا واضح و آشکار است.

قاسمی خاطر نشان کرد: در بحبوحه خیانت برخی کشورهای عربی به آرمان فلسطین و پایمال کردن مجاهدت و مقاومت چند ده ساله ملت مبارز آن سرزمین، خبرسازی مغرضانه و پوچ برخی وبگاه های منتسب به محور عبری - عربی برای انحراف افکار عمومی جهانیان از جنایات اخیر رژیم صهیونیستی جای هیچگونه تعجبی ندارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت