صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نصیرزاده: رئیس نباید سابقه داوری داشته باشد!

عاقبت نا‌معلوم کمیته داوران فوتبال

وی در ادامه درباره گزینه‌های احتمالی جانشینی مسعود عنایت خاطر نشان کرد: بهروان به دلیل اینکه پنج شغل دیگر دارد نمی‌تواند فرصت لازم برای این کار را داشته باشد. سوابق کاری عسگری نیز نشان می‌دهد که وی برای هدایت این کمیته مناسب نیست. از نظر من دکتر آقایی‌نیا و دکتر بیگدلی یا یکی از افرادی که دارای این ویژگی‌ها باشد برای ریاست مناسب است و سابقه داوری نداشته باشد.
کد خبر: ۸۰۳۴۱
| |
3177 بازدید
پروژه کنار گذاشتن عنایت از کمیته داوران با موفقیت رو به اتمام است و جانشینان احتمالی از حالا خود را برای نشستن روی صندلی شماره یک پرحاشیه‌ترین کمیته فدراسیون فوتبال آماده می‌کنند.
طی چهار سالی که مسعود عنایت ریاست کمیته داوران را بر عهده دارد فشار‌های زیادی از بیرون به این کمیته به خاطر نحوه قضاوت داوران وارد شد.

به گزارش فردا؛ طی این سال‌ها نیز شایعه برکناری او بر سر زبان‌ها بود اما هر بار مسئولان فدراسیون از وی حمایت می‌کردند. اما این اعتراضات و بحران‌ها به حدی رسید که مسوولان فدراسیون به فکر راه حلب برای حل این معضل بیفتند.

این در حالی است که به نظر می‌رسد پروژه کنار گذاشتن عنایت از کمیته داوران با موفقیت رو به اتمام است و جانشینان احتمالی از حالا خود را برای نشستن روی صندلی شماره یک پرحاشیه‌ترین کمیته فدراسیون فوتبال آماده می‌کنند.

هوشنگ نصیر زاده کارشناس داوری فوتبال کشورمان در گفتگو با خبرنگار سرویس ورزش «فردا» در در خصوص نحوه انتخاب رئیس کمیته داوران گفت: به عقیده من یکی از مشکلات موجود در ایران این است که همیشه رئیس کمیته داوران، یکی از داوران با سابقه بوده است. در حالی که هیچ یک از روسای کمیته داوران FIFA, AFC داور نبوده‌اند و دنیا نیز به این نتیجه رسیده است که رئیس این کمیته نباید داور باشد. زیرا فردی که سابقه داوری داشته باشد خود را با بقیه رقیب می‌داند و به دلیل اشتراک منافع با تمام نیروهای بیرون فوتبال درگیر خواهد شد.

نصیر زاده درباره آئین نامه این کمیته اظهار کرد: آئین‌نامه کمیته داوران که هم‌اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرد به صورت ناشیانه‌ای تنظیم شده است و آئین‌نامه‌ای که ما تنظیم کرده‌ایم مورد توجه رئیس کمیته داوران قرار نگرفت و پا در هوا باقیمانده است. در این آئین‌نامه اصول تدریس و نظارت تشکیلات به شکل صحیح آورده شده است.

کارشناس داوری فوتبال کشورمان همچنین گفت: تمام افرادی که تاکنون رئیس کمیته داوران بوده‌اند بر اساس سلیقه شخصی آن را اداره کرده‌اند نه استانداردهای بین‌المللی و مانند هواپیمای تک موتوره یک نفر هدایت این کمیته را عهده دار بوده است. هم چیدمان داوری را انجام می‌داده است و هم برای کلاس‌ها مربی تعیین می‌کرده و سرنوشت تمام داوران نیز در دست او بوده است. این موضوع جزو ناهنجاری‌های موجود بوده‌است و به نظر من 4 نفر دیگر کمیته داوران کاره‌ای نیستند.

وی در ادامه درباره گزینه‌های احتمالی جانشینی مسعود عنایت خاطر نشان کرد: بهروان به دلیل اینکه پنج شغل دیگر دارد نمی‌تواند فرصت لازم برای این کار را داشته باشد. سوابق کاری عسگری نیز نشان می‌دهد که وی برای هدایت این کمیته مناسب نیست. از نظر من دکتر آقایی‌نیا و دکتر بیگدلی یا یکی از افرادی که دارای این ویژگی‌ها باشد برای ریاست مناسب است و سابقه داوری نداشته باشد.

نصیر زاده در پاسخ به این سوال که چرا ریاست این کمیته را قبول نکرده است افزود:‌ مردم من را به عنوان کارشناس می‌شناسند و می‌دانند که 17 سال قضاوت کرده‌ام. ولی بیشتر خودم را مدرس دوره‌های مدیریت فوتبال می‌دانم و از آنجایی که باشگاه‌داری را نیز تدریس می‌کنم ترجیح می‌دهم به عنوان مشاور برای تیم‌های لیگ برتری کار کنم چون این تخصص من است.

مدرس داوری فوتبال کشورمان در پایان عنوان کرد: نحوه اداره تشکیلات کمیته داوران را نیاموخته‌ایم و با وجود مراودات بین‌المللی که برخی از افراد دارند و به دلیل عدم شناخت مفاهیم مدیریتی در فوتبال قادر به اداره تشکیلات کمیته داوران به شکل مدرن آن نمی‌باشیم.

بنابراین گزارش حال باید دید طی روز‌های آینده در نهایت چه کسی جای عنایت را می‌گیرد و منتقدان نیز خود را آماده می‌کنند که ایراد‌های مدیر جدید را بشمارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟