صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كمالوند دوباره به تراكتورسازی بازگشت!

مدیر عامل باشگاه تركتورسازی هم گفت: كمالوند به صنعت نفت نپیوسته بود، زیرا هنوز رضایت نامه ای از باشگاه تراكتورسازی برای صنعت نفت ارسال نشده است.
کد خبر: ۸۰۳۳۹
| |
3912 بازدید

فراز كمالوند پس از استعفا از تیم تراكتور سازی و انتصاب در نفت آبادان دوباره به تراكتورسازی تبریز بازگشت.

كمالوند در گفتگو با شبكه خبر گفت: همه چیز دوباره شروع شد و به تیم تراكتورسازی بازخواهم گشت.

وی با اشاره به اینكه امشب آبادان را به قصد تبریز ترك خواهد كرد، درباره این تصمیم خود گفت: مدتی بود در تبریز عده ای مرا اذیت می كردند و من هم دیگر در این تیم كار نكردم، ولی در این مدت براثر فشارها دوباره به تیم سابق خود باز می گردم.

سرمربی تیم فوتبال تراكتورسازی تبریز تصریح كرد: هرگز برای پول از تبریز نرفتم .

مدیر عامل باشگاه تركتورسازی هم گفت: كمالوند به صنعت نفت نپیوسته بود، زیرا هنوز رضایت نامه ای از باشگاه تراكتورسازی برای صنعت نفت ارسال نشده است.

ناصر شفق تاكید كرد: باشگاه روی كمالوند سرمایه گذاری كرده است و اگر باشگاه دیگری می خواهد وی را جذب كند باید مبلغ قرارداد و رضایت نامه را پرداخت كند،در غیر این صورت، این انتقال باطل است.

وی بار دیگر تاكید كرد: این باشگاه تاكنون رضایت نامه كمالوند را صادر نكرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟