صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رژیم صهیونیستی احداث منطقه حائل در مرزهای غزه را آغاز کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از احداث منطقه حائل در بخش مرزی شمال نوارغزه خبر داد.
کد خبر: ۸۰۳۳۲۳
| |
2468 بازدید

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از احداث منطقه حائل در بخش مرزی شمال نوارغزه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، آویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یادداشتی در صفحه توئیتر خود تاکید کرد که «موانع بی نظیری در اطراف منطقه مرزی شمال غزه احداث می شود که جلوی اجرای عملیات های نفوذ از این منطقه را خواهد گرفت».

لیبرمن مدعی شد که «احداث این منطقه حائل ضربه دیگری به تلاش های نظامی جنبش حماس است».

رژیم صهیونیستی این منطقه حائل را به بهانه ترس از اعزام دهها نفر از کوماندوهای دریایی از سوی گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس برای اجرای عملیات های هلی برن در سواحل فلسطین اشغالی در جریان هر گونه جنگ احتمالی در آینده احداث می کند.

در همین راستا، روزنامه معاریو اعلام کرد که این منطقه حائل به منظور جلوگیری از عملیات نفوذ دریایی و تکرار عملیات ۴ مبارز گردان های قسام در آغاز جنگ ۵۱ روزه در سال ۲۰۱۴ صورت می گیرد که در جریان آن مبارزان قسام وارد پایگاه نظامی «زیکیم» رژیم صهیونیستی شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟