صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
برياتوره، مدير رنو تبرئه شد؛

آبروی بازگشته رئيس

این مدیر پیشین همچنین 15 هزار یورو غرامت دریافت خواهد کرد. سران FIA نیز در واکنش به رای این دادگاه اعلام کردند، نسبت به آن فرجام خواهی خواهند کرد. هنوز روشن نیست که آیا او با این حکم دوباره به دنیای فرمول یک باز خواهد گشت یا خیر. اما بدیهی است که این خبر ضربه‌ای سنگین برای فدراسیون جهانی اتومبیلرانی خواهد بود، چرا که بریاتوره و ماکس موزلی، رئیس پیشین FIA در جریان آن جنجال با یکدیگر مشاجره‌ای شدید و علنی داشتند.
کد خبر: ۸۰۲۸۹
| |
2667 بازدید
رئیس پیشین رنو پس از ناکامی‌هایی که در سال 2009 داشت، سال نو میلادی را با خبری خوش شروع کرد؛ دادگاهی در پاریس محرومیت مادام‌العمر فلاویو بریاتوره از رقابت‌های فرمول یک را لغو کرد. رئیس ایتالیایی و پیشین تیم فرمول یک رنو 21 سپتامبر 2009 به دلیل تخلفاتی که در جایزه بزرگ سنگاپور مرتکب شده بود، از سوی فدراسیون جهانی ورزش‌های موتوری برای همیشه از حضور در رقابت‌های فرمول یک محروم شده بود.

به نوشته وطن امروز و به نقل از Tribunal de Grande Instance؛ دادگاهی در پاریس حکم محرومیت او را باطل کرد، چرا که به باور این دادگاه مدارک مستند در اثبات جرم بریاتوره بسیار اندک بوده‌اند. این دادگاه در اثبات حکمش آورد که شاهدان دادگاه یاد شده ناشناس بوده‌اند و این امکان وجود نداشته تا وکلای مدافع بریاتوره از آنها پرسش‌هایی داشته باشند. بر همین اساس دادگاه یاد شده بریاتوره را از محرومیت مبرا و جریمه در نظر گرفته شده برای او را نیز غیرقانونی دانست.

این مدیر پیشین همچنین 15 هزار یورو غرامت دریافت خواهد کرد. سران FIA نیز در واکنش به رای این دادگاه اعلام کردند، نسبت به آن فرجام خواهی خواهند کرد. هنوز روشن نیست که آیا او با این حکم دوباره به دنیای فرمول یک باز خواهد گشت یا خیر. اما بدیهی است که این خبر ضربه‌ای سنگین برای فدراسیون جهانی اتومبیلرانی خواهد بود، چرا که بریاتوره و ماکس موزلی، رئیس پیشین FIA در جریان آن جنجال با یکدیگر مشاجره‌ای شدید و علنی داشتند.

بریاتوره با تهدید فدراسیون گفته بود از آنها غرامتی یک میلیون یورویی را طلب خواهد کرد. وکلای او هم پیوسته موکل خود را بی‌گناه معرفی می‌کردند. بریاتوره 59 ساله مدعی بود، نتوانسته است در گفت و گو با فدراسیونی‌ها بخوبی از خود دفاع کند. FIA نیز با رد این ادعا اعلام کرد: محرومیت مادام‌العمر در نظر گرفته شده برای او با رای اکثریت اعضای حاضر در مجمع بوده است. او 21 سپتامبر 2009 برای همیشه از رقابت‌های فرمول یک کنار گذاشته شد.

همزمان با او پت سایموندز، مدیر فنی وقت رنو نیز با محرومیتی 5 ساله مواجه شد. گفته می‌شد این 2 مدیر رنو نلسون پیکه جونیور، راننده وقت رنو را در سال 2008 و در رقابت‌های سنگاپور وادار کرده بودند تا به عمد تصادف کرده و با این کار مقدمات پیروزی فرناندو آلونسو، هم‌تیمی‌اش را فراهم کند. بریاتوره در حال حاضر چندان هم برای بازگشت به فرمول یک مشتاق به نظر نمی‌رسد.

او در گفت و گویی با شبکه تلویزیونی2 RAI در این باره عنوان کرد: «تنها فرمولی که در حال حاضر به آن علاقمندم، فرمول کودکان است». او با اشاره به موزلی نیز گفت: «بسیار خوشحالم. من شاید بتوانم اوضاع را در فرمول یک رو به راه کنم اما این کار برای موزلی شدنی نیست. تنها امکان این بود که به دادگاهی کاملا بی‌طرف مراجعه کرد».

او درباره رای دادگاه نیز با خوشحالی فراوان گفت: «دردی که محرومیت FIA بر من افزود، بسیار بزرگ بود. درد موزلی هم بی‌اندازه بزرگ بود. تصمیم دادگاه پاریس آزادی و اعتبارم را به من بازگرداند. چیزی که موزلی با بی‌شرمی تمام از من گرفته بود. برای من روز بسیار خوشحال‌کننده‌ای است که می‌خواهم از آن لذت ببرم». FIA نیز اعلام کرده است، رای دادگاه پاریس را مورد بررسی و فرجام‌خواهی قرار خواهد داد و مانع بازگشت همه افرادی که به روش‌هایی فریبکارانه و خطرآفرین دست زده بودند، به فرمول یک خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟