حمله سنگين به هاشمي از تريبون مجلس
در تداوم حملات طيف حامي دولت به هاشمي رفسنجاني و به رغم کاهش تنشهاي سياسي کشور در هفته گذشته و اميدواري به تداوم و تعميق اين آرامش، حاميان دولت اين روند را برنتابيدند و نوک پيکان حمله را به سمت هاشمي گرفتند.
به نوشته «اعتماد»، حميد رسايي، چهره شاخص اين طيف در مجلس که عهدهدار تنظيم نطق بيانيه گونهاش خطاب به هاشمي رفسنجاني شده بود، با حضور در جايگاه ناطقان، خطابهاش به رئيس مجلس خبرگان را چنين آغاز کرد: در سابقه تاريخ اين کشور همواره تلاشهاي دشمن براي شکست انقلاب اسلامي مشهود بوده است؛ روزگاري با جنگهاي داخلي، در مقطعي با ترورهاي کور، زماني با بمبگذاري ها، دورهاي نيز با حمله نظامي مستقيم امريکا در طبس و حتي آغاز جنگ تحميلي هشت ساله اما در کنار تمامي اين موارد در مقطعي نيز عناصري فريب خورده براي رسيدن به قدرت تن به کودتا دادند.
اين چهره حامي دولت در ادامه خطاب به هاشمي گفت: شما برخلاف امروز، در سال 1360 خود رسماً يک مرجع تقليد را عزل کرديد و گفتيد «شريعتمداري به دليل ضعف در درک نقشههاي دشمن براي براندازي جمهوري اسلامي صلاحيت مرجعيت را ندارد.» آقاي هاشمي رفسنجاني، شما که امروز و پس از کودتاي مخملي عدهاي هنوز هم حاضر به دست برداشتن از حمايت آنها نيستيد آن روز خطاب به سران کودتا گفتيد«چطور ميشود که اين افراد خطر ريختن خون مردم را براي مردم و حکومت و جامعه اسلامي ببيند و فکري براي جلوگيري از آن نکند. يک مرجع نميتواند تا اين حد، بي درک و بي تقوا باشد.»
وي ادامه داد: اکنون نيز در سال 1388 با حمايت دشمنان قسم خورده انقلاب، کودتايي از جنس نرم کليد خورد و به لطف الهي با درايت، تيزبيني ولي فقيه زمان و تبعيت مردم از معظم له، اين کودتا هرچند هزينههايي را به ما تحميل کرد، اما در نهايت به شکست انجاميد؛ امروز نيز جامعه مدرسين حوزه علميه قم براي بار دوم با همان ويژگيهايي که شما برشمرده ايد، به عدم صلاحيت فردي که با تيتر روزنامههاي زنجيرهاي و خبرسازي بي بي سي و رسانههاي امريکا و اسرائيل به عنوان مرجع تراشيده شد راي داد اما شما ميگوييد که در تاريخ تشيع هرگز مرجعي عزل يا نصب نشده است؟
رسايي با طرح اين سوال از هاشمي رفسنجاني که آيا سالهاي دهه 60 که شما عزل يک مرجع همسو با ضدانقلاب را اعلام کرديد و تيتر روزنامه جمهوري اسلامي شد، جزء تاريخ شيعه نيست، افزود: آقاي هاشمي، شما در ارديبهشت سال 1360 گفتهايد «چهرههايي مانند بختيار، ازهاري، بني صدر، اميني، رجوي، رضا پهلوي و راديوهاي امريکا، بي بي سي، کلن، اسرائيل و... همه مساله عزل شريعتمداري را به عنوان جرياني وانمود کردند که در ايران ميتواند بخشي از مردم را تحريک کند. امروز به ما بگوييد که بني صدر و رجوي و ربع پهلوي و رسانههاي استکباري درباره کودتاي پس از انتخابات و سران اين کودتا و مرجع عزل شده آن چه نظري ميدهند؟، آيا امروز آنها مردم را تحريک نميکنند؟، آيا امروز شما با سکوتتان به تحريک آنها کمک نميکنيد؟
رسايي تصريح کرد: آقاي هاشمي، شما در حالي درباره اقدام جامعه مدرسين که بر اساس وظيفه ذاتي و انقلابي اش بوده، به فاصله يک روز اظهارنظر کرده و آن را زير سوال برده ايد که به عنوان رئيس مجلس خبرگان رهبري درباره حوادث کودتاي روز عاشورا سکوت کرده ايد؟
نماينده تهران افزود: روز عاشورا در کنار هتک حرمت عزاي حسيني، عدهاي فريب خورده در برنامهاي سازمان يافته با حضور در خيابان شعار مرگ بر مهم ترين اصل قانون اساسي را سر دادند و شما در قامت رئيس مجلس خبرگان که مهم ترين وظيفه اش پاسداري از اين اصل است، لب باز نکرديد.
وي ادامه داد: شايد در صحت اين اخبار شک داشتيد که اگر در کودتا بودن حوادث بعد از انتخابات و هدف بودن اصل ولايت فقيه شک داريد، کافي است براي ساعتي به شبکههاي صهيونيستي و امريکايي حامي اين اقدام نظاره و تيتر برخي رسانههاي داخلي آنها را مرور کنيد؛ اما بدانيد که جمعيت بيش از 40 ميليوني ملت ايران که در نهم دي به خيابانها آمد، در کودتا بودن اين اقدام ترديد نداشت.
رسايي خطاب به هاشمي تاکيد کرد: شما در نطق سال 1361 از شخصيتهاي ورشکسته سياسي و سران استکباري دنيا که از آنها حمايت ميکنند، خواسته ايد به تجمع پرشور مردم اردبيل و تبريز در حمايت از رهبري توجه کنند و عبرت بگيرند؛ چرا امروز از سران فتنه نميخواهيد با توجه به سيل خروشان مردم ايران توجه کنند که قطعاً ترکيب اين سيل را نميتوان تنها حاميان کانديداي پيروز انتخابات دهم دانست.
وي ادامه داد: آقاي هاشمي، شما در خطبههاي نماز جمعه دهه 60 از دانشجويان خط امام خواستيد برخي از اسناد حمايت امريکا از سران کودتا و محتواي جلسات آنها را در اختيار مردم قرار دهند؛ چرا امروز از سربازان گمنام امام زمان نميخواهيد از محتواي جلسات متعدد عدهاي ورشکسته سياسي که براي به زمين زدن اصل ولايت دور هم نشستند و از جمله در بيت همين فرد معزول از سوي جامعه مدرسين، يک شب قبل از مراسم تشييع فرد فوت شده تا صبح به بحث پرداختند، جامعه را خبردار کنند.
وي خاطرنشان کرد: آقاي هاشمي، اگر در سر دادن شعارهايي به منظور حذف ولايت فقيه شک داريد، از نزديکان تان که به منظور سازماندهي اغتشاشات روز عاشورا يکي از لندن و ديگري در زير پل کالج در جمع آشوبگران بوده، سوال کنيد.حمله ديروز به هاشمي رفسنجاني تحليلها و ارزيابيهاي متعددي در ميان نمايندگان داشت چنانچه برخي از اصولگرايان ميانه رو مجلس چون علي مطهري با اعتقاد به اينکه منافع تندروها در ناآرام بودن فضاي سياسي کشور است اعلام کرد هجمه عليه شخصيتهاي نظام، پروژه اين طيف براي حذف رقباي اصلاحات و حتي اصولگرايشان از صحنه سياست است.
وي همچنين افزود: متاسفانه اين جريان از تشديد ناآراميها نگران نميشود و گاهي به استقبال آن ميرود. همچنين داريوش قنبري سخنگوي فراکسيون اقليت با بيان اينکه تندروها با هرگونه تلاشي که در جهت آشتي و وحدت نيروهاي سياسي باشد مخالفند، گفت منفعت آنها در ايجاد تنش و ناآرامي کشور خوابيده است.
وي با بيان اينکه نيت آنان سوق دادن کشور به سمت فضاي امنيتي است ادامه داد: آنها معتقدند در فضاي امنيتي عرصه بر طرف مقابل تنگ ميشود و راحت تر ميتوانند رقبايشان را حذف کنند. نماينده ايلام افزود: آنها از اجراي اين استراتژي هيچ ابايي ندارند و بيش از هر چيز به تامين منافع خود ميانديشند.


