دستگیری ۶ نفر از منازعین حادثه تیراندازی در اهواز

کد خبر: ۸۰۲۱۱۸
| |
5098 بازدید

فرمانده انتظامی اهواز از دستگیری شش نفر از منازعین در جریان حادثه تیراندازی که دیروز جلوی درب دادگاه انقلاب در منطقه کیانپارس اهواز رخ داد، خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد صفری با اشاره به وقوع حادثه تیراندازی جلوی درب دادگاه انقلاب در منطقه کیانپارس اهواز که روز 2 خردادماه رخ داد و فیلم آن در فضای مجازی منتشر شد، اظهار کرد: تیراندازی امروز جلوی درب دادگاه انقلاب مربوط به قتلی بوده که در خردادماه سال گذشته در روستای اسماعیلیه از حوزه شهرستان کارون رخ داده بود. امروز طرفین دعوا جلوی درب دادگاه حضور یافته بودند که با هم درگیر شدند.

وی افزود: در جریان این درگیری یک نفر از طرفین دعوا با اسلحه شکاری اقدام به تیراندازی کرد که موجب مصدومیت یک نفر شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: بلافاصله با همکاری عوامل نیروی انتظامی، رئیس کلانتری و معاونت عملیات فرماندهی انتظامی اهواز شش نفر از منازعین دستگیر شدند.

صفری افزود: در حال حاضر حال مصدوم این درگیری خوب گزارش شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت