حمله هوایی آمریکا به دو پایگاه سوریه در دیرالزور

کد خبر: ۸۰۲۱۱۳
| |
6436 بازدید
حمله هوایی آمریکا به دو پایگاه سوریه در دیرالزور

جنگنده های ائتلاف آمریکایی دو پایگاه ارتش سوریه در اطراف ایستگاه «T2» در منطقه بادیه واقع در استان دیرالزور در شرق سوریه را هدف قرار دادند.

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های محلی در سوریه، جنگنده های ائتلاف بین المللی علیه داعش به سرکردگی آمریکا دو پایگاه ارتش سوریه را در منطقه بادیه هدف قرار دادند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد که برخی از پایگاه های نظامی ارتش حد فاصل البوکمال و حمیمه در بادیه سوریه در ساعت 12و 40 دقیقه بامداد پنجشنبه توسط جنگنده های ائتلاف آمریکایی بمباران شد.

این منبع نظامی افزود: این بمباران که همزمان با حمله داعش انجام شد، فقط خسارت های مادی برجای گذاشت.

ائتلاف آمریکایی پیش تر نیز یک پایگاه متعلق به ارتش سوریه را در منطقه بادیه هدف قرار داده بود.

ایستگاه پمپاژ T2 حلقه ارتباط ایستگاه T1 در خاک عراق با ایستگاه های T3، T4 و T5 درخاک سوریه است که نفت را به ساحل سوریه می رساند.

ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در این منطقه در حال مبارزه با باقیمانده های گروه تروریستی داعش هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار