صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسدود شدن حساب ایرانیان در گرجستان ارتباطی به تحریم‌ها ندارد

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران گفت: بستن حساب ایرانیان غیرمقیم در گرجستان ارتباطی به تحریم ها ندارد و مربوط به FATF است.
کد خبر: ۸۰۱۹۶۷
| |
2862 بازدید

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران گفت: بستن حساب ایرانیان غیرمقیم در گرجستان ارتباطی به تحریم ها ندارد و مربوط به FATF است.

سید حسین سلیمی در گفت‌وگو با میزان درباره مسدود شدن حساب ایرانیان در گرجستان، اظهار کرد: بانک‌های گرجستان از ترس جریمه شدن حساب‌های بانکی ایرانیان غیرمقیم در این کشور را به بهانه fatf می‌بندند.

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران با بیان اینکه دو سال قبل آلمان و انگلیس نیز برخی حساب‌ها را مسدود کردند، افزود: اکنون هم کشور گرجستان به دلیل ترس از جریمه شدن بانک‌های این کشور حساب‌های ایرانیان غیر مقیم را مسدود کرده است.

سلیمی تصریح کرد: بسته شدن حساب‌های ایرانیان غیر مقیم در گرجستان ارتباطی به تحریم ندارد و فقط مربوط به FATF و مانی لاندرینگ است.

نائب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران در پاسخ به این سئوال که آیا آماری از تعداد حساب‌های مسدود شده وجود دارد یا خیر گفت: آماری از تعداد حساب‌های مسدود شده وجود ندارد و شخص پس از مراجعه به بانک‌های گرجستان متوجه مسدود شدن حساب می‌شود.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟