کمیته حقیقت‌یاب مجلس به کازرون اعزام می‌شود

سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس از بررسی طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس در کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: طبق مصوبه کمیسیون مقرر شد هیأت حقیقت‌یاب برای بررسی مشکلات پیش‌آمده در کازرون به این منطقه اعزام شود.
کد خبر: ۸۰۱۰۳۷
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۰ 20 May 2018
|
4164 بازدید

سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس از بررسی طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس در کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: طبق مصوبه کمیسیون مقرر شد هیأت حقیقت‌یاب برای بررسی مشکلات پیش‌آمده در کازرون به این منطقه اعزام شود.

اصغر سلیمی نماینده مردم سمیرم و سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، به ارائه گزارشی از نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش پرداخت و اظهار داشت: موضوع مشکلات پیش‌آمده در کازرون در جلسه امروز کمیسیون مطرح و مقرر شد هیأت حقیقت‌یاب متشکل از نمایندگان مجلس به این منطقه اعزام شوند و نتایج بررسی‌های خود را به کمیسیون ارائه دهند.

وی افزود: همچنین مقرر شد معاون وزیر کشور برای توضیح درباره مشکلات پیسش آمده در منطقه کازرون در نشست روز سه‌شنبه اول خردادماه کمیسیون شوراها حضور یابد.

سلیمی در ادامه تصریح کرد: در این جلسه طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس نیز موردبحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد یک نفر به حوزه انتخابیه شهر اصفهان، افزوده شود و همچنین حوزه انتخابیه آران و بیدگل و کاشان جدا و به هر کدام یک نماینده اختصاص یابد.

سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس بر همین اساس یادآور شد: تعداد نمایندگان حوزه انتخابیه مراغه و عجب‌شیر نیز به دو نفر افزایش یافت. در حوزه انتخابیه آذرشهر و اسکو نیز از تبریز شد و یک نماینده به این منطقه اضافه شد.

سلیمی تصریح کرد: همچنین تعداد نمایندگان مجلس حوزه‌های انتخابی شهریار، قدس و ملارد به سه نفر، رباط کریم به دو نفر، ورامین، پیشوا و قرچک نیز به دو نفر افزایش یافت؛ در این میان به حوزه انتخابیه اسلامشهر با مرکزیت شهر اسلام‌شهر نیز یک نماینده اختصاص یافت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید یادآور شد موضوع افزایش تعداد نمایندگان مجلس در کمیسیون در حال بررسی است و مصوبات کمسیون باید در صحن علنی پارلمان به تأیید همه نمایندگان مجلس برسد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت