صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دیدار مسعود بارزانی و ایاد علاوی درباره معادلات سیاسی جدید

رئیس حزب دموکرات کردستان عراق در دیدار با رئیس ائتلاف "الوطنیه" به بررسی مرحله بعد از انتخابات، معادلات سیاسی جدید و روابط میان اربیل و بغداد در آینده پرداخت.
کد خبر: ۸۰۰۸۴۱
| |
1593 بازدید

رئیس حزب دموکرات کردستان عراق در دیدار با رئیس ائتلاف "الوطنیه" به بررسی مرحله بعد از انتخابات، معادلات سیاسی جدید و روابط میان اربیل و بغداد در آینده پرداخت.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، دفتر مسعود بارزانی، رئیس حزب دموکرات کردستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که وی در صلاح‌الدین از ایاد علاوی، رئیس ائتلاف "الوطنیه" استقبال کرد و طی این دیدار دو طرف به بررسی اوضاع سیاسی و نتایج انتخابات پارلمانی عراق پرداختند.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است: بارزانی و علاوی در جریان این دیدار به بررسی مرحله بعد از انتخابات، معادلات سیاسی جدید و روابط میان بغداد و اربیل در آینده پرداختند.

مسعود بارزانی پیشتر در پیامی به مناسبت اعلام نتایج انتخابات روز شنبه تاکید کرده بود که انتخابات پارلمان عراق اوضاع جدیدی را ایجاد کرد.

وی نسبت به بازنگری روابط میان اربیل و بغداد به دور از هرگونه تعصب به دلیل مشکلات سابق، تصمیم برگزاری همه‌پرسی و عدم پایبندی بغداد به قوانین اساسی ابراز امیدواری کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...