میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مسمومیت با قارچ در تهران نداشتیم

کد خبر: ۸۰۰۷۸۵
| |
3600 بازدید
مسمومیت با قارچ در تهران نداشتیم

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران با بیان این که تاکنون موردی از مسمومیت با قارچ در تهران نداشتیم، از مردم خواست، از مصرف قارچ های متفرقه پرهیز کنند.

به گزارش مهر، محمد کرم درآبادی اظهار داشت: خوشبختانه تا این لحظه گزارشی از مسمومیت بر اثر مصرف قارچ های سمی در استان تهران ارائه نشده است.

وی خواستار اطلاع رسانی بیشتر در خصوص بهداشت مصرف قارچ شد و گفت: شهروندان عزیز تنها به مصرف قارچ هایی بپردازند، که دارای پروانه های لازم باشد و اکیدا از خرید قارچ های فاقد نام و تاریخ گذشته و یا قارچ های بیابانی و کوهی خودداری کنند.

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران اظهار داشت: بارش های اخیر سبب رویش قارچ هایی که بعضا سمی است، سبب ایجاد مشکلاتی برای هم وطنان در برخی از استان ها شده است، اما تهران تاکنون از این آسیب در امان بوده است.

وی از مردم خواست قارچ های ناآشنا و وحشی را حتی لمس هم نکنند و افزود: خطر مسمومیت برخی از قارچ های سمی از طریق پوست هم وجود دارد.

درآبادی گفت: در صورتی که خود و یا اطرافیانتان با مصرف قارچ های وحشی و یا متفرقه علائمی مانند درد شکم، تهوع، استفراغ و سرگیجه داشتید، آب و مایعات فراوان مصرف کرده و به سرعت از طریق شماره ۱۱۵ با اورژانس تماس بگیرید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات