صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهترین گزینه برای جایگزینی ونگر از نگاه خود او

کد خبر: ۸۰۰۲۶۳
| |
4013 بازدید

سرمربی آرسنال دستیار اسپانیایی گواردیولا را بهترین گزینه برای جایگزینی خود در توپچی ها می داند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسکای اسپورت، آرسن ونگر بعد از 22 سال حضورش در آرسنال می خواهد که در پایان فصل از این تیم جدا شود.

از گزینه های زیادی برای جایگزینی ونگر سخن به میان می آید. خود این مربی فرانسوی براین باور است که مایکل آرتتا دستیار اسپانیایی پپ گواردیولا بهترین گزینه برای جایگزینی‌اش است.

ونگر گفت: من در این سال‌های حضورم در آرسنال با بازیکنان زیادی کار کرده ام. براین باور هستم که آرتتا همه فاکتورهای مربیگری در آرسنال را دارد. او شخصیت یک کاپیتان و رهبر را دارد و با شور و هیجان زیادی که دارد می تواند زمینه ساز موفقیت آرسنال باشد.

ونگر ادامه داد: آرتتا باشگاه آرسنال را به خوبی می شناسد و می داند که این باشگاه چه اولویاتی دارد چرا که او کاپیتان تیم بوده و مهم تر از همه با گواردیولا هم سابقه همکاری دارد با این حال باید بگویم که نمی خواهم در انتخاب سرمربی جدید نظر خود را اعمال کنم و باشگاه می تواند با هر مربی که تشخیص می دهد قرارداد امضا کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟