اردوغان: حماس یک جنش مقاومت است نه یک سازمان تروریستی

رئیس جمهور ترکیه با انتشار یک پیام توئیتری خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به وی این نکته را متذکر شد که «حماس» یک جنبش مقاومت است و نه یک سازمان تروریستی.
کد خبر: ۷۹۹۶۴۲
|
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۱ 16 May 2018
|
1602 بازدید

رئیس جمهور ترکیه با انتشار یک پیام توئیتری خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به وی این نکته را متذکر شد که «حماس» یک جنبش مقاومت است و نه یک سازمان تروریستی.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «رجب طیب اردوغان» روز سه شنبه با انتشار یک پیام خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در توئیتر، به وی یادآور شد که حماس یک سازمان تروریستی نیست.

در متن این پیام آمده است: «حماس یک سازمان تروریستی نیست و فلسطینیان تروریست نیستند. حماس یک جنبش مقاومت است که از سرزمین فلسطین علیه قدرتی اشغالگر دفاع می کند. جهان در کنار مردم فلسطین و در مقابل ستمگران می ایستد».

گفتنی است که طبق اعلان وزارت بهداشت فلسطین، روز دوشنبه دست کم ۶۲ تن از غیرنظامیان فلسطینی در اثر تیراندازی نیروهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

اوایل روز سه شنبه نیز اردوغان در اعتراض به کشتار خونین مردم بی گناه فلسطین همزمان با مراسم گشایش سفارت جدید آمریکا در قدس (اورشلیم) گفت که دستان نتانیاهو به خون فلسطینیان آغشته است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت