صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افشای نام خبرچین ایرانی در رسانه‌های ترک

کد خبر: ۷۹۸۹۴
| |
23202 بازدید

نام یک خبرچین ایرانی که به سرویس اطلاعاتی ترکیه اطلاعات ارائه می کرد از طریق رسانه های این کشور افشا شد.

به گزارش سایت پرچم، این خبرچین ایرانی به سرویس اطلاعاتی ترکیه موسوم به "میت" اطلاعاتی ازجمله پیرامون قاچاق هروئین به این کشور را منتقل کرده بود.

روزنامه طرف ترکیه با درج این خبر نوشت: دلیل افشای عمدی نام خبرچین ایرانی از طریق رسانه ها، عدم ثبت میزان واقعی هروئین های مکشوفه و نیز عدم پرداخت پاداش خبرچینی به فرد مذکور بوده است.

این روزنامه تاکید کرد که هدف دیگر از افشای نام این فرد ایرانی که در حال حاضر در زندان مال تپه ترکیه زندانی است نشان دادن و سربه نیست کردن وی بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟