مخالفت با رای‌گیری علنی لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی

نمایندگان مردم در خانه ملت با رای گیری علنی درباره هر یک از مواد لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی مخالفت کردند.
کد خبر: ۷۹۸۸۰۶
| |
2740 بازدید

نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه، 23 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی با ۶۸ رأی موافق، ۱۲۲ رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع ۲۲۷ نماینده حاضر در جلسه با رای گیری شفاف و علنی مخالفت کردند.

حسینعلی حاجی دلیگانی در تذکری با استناد به ماده 124 و 125 قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، گفت: 12 نماینده مجلس در نامه ای از رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست دارند تا مواد لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی به صورت علنی رای گیری شود. بدین معنا که درباره رای به هرکدام از مواد این لایحه نمایندگان در کارت‌هایی اسامی و رای شان را بنویسند تا مشخص شود کدام نماینده به مواد رای مخالف یا موافق داده است.

گفتنی است؛ دکتر علی لاریجانی در جریان بررسی لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی، گفت: تعدادی از نمایندگان درخواست داشتند که رای گیری این لایحه به صورت علنی باشد لذا از نمایندگان می خواهیم که در این‌باره رای خود را اعلام کنند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی