صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تیم ایرانی که فصل را با منفی ۱۲امتیاز آغاز می‌کند

کد خبر: ۷۹۸۷۸۶
| |
5348 بازدید

تیم ملوان بندرانزلی به احتمال فراوان فصل آینده لیگ دسته اول را با منفی ۱۲ امتیاز آغاز خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه ملوان بندرانزلى که با مشکلات مدیریتی و مالی فراوانی دست و پنجه نرم می‌کند، درگیر شکایت دو بازیکن سابق این تیم یعنی سرگئی پاشنکو و زوران زلاتکوفسکی است. این تیم فصل گذشته لیگ دسته اول را با کسب مقام ششم به پایان رساند تا حضورش در لیگ دسته اول به سومین فصل پیاپی برسد.

روزبه وثوق احمدی، رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال در خصوص احتمال کسر ۱۲امتیاز از ملوانان برای فصل آینده گفت: چند روز پیش فیفا به صورت شفاهی ملوان را به کسر ۱۲ امتیاز برای فصل آینده تهدید کرد و این موضوع را به اطلاع فدراسیون فوتبال رساند. فدراسیون جهانی فوتبال هم تا هفته بعد به باشگاه ملوان برای فرار از این جریمه مهلت داده است.

وی با بیان اینکه مراتب این موضوع به اطلاع باشگاه ملوان رسیده است، اظهار داشت: مدیران باشگاه گفتند که مبلغ مورد نظر را تأمین کرده‌اند، اما به دلیل مشکلات ارزی نمی‌توانند آن را انتقال دهند. ملوانی‌ها مکاتباتی با فیفا دارند که پول را به طریق دیگری انتقال دهند. اگر این اقدام انجام نشود و فیفا با آن مخالفت کند، ملوان فصل آینده را با کسر ۱۲ امتیاز آغاز می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟