میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پذیرش دوره‌های MBA و DBA در دانشگاه تهران‌

کد خبر: ۷۹۸۴۴۰
| |
4354 بازدید

هر روز مدیران سازمان‌ها و کسب‌وکارها در طی روند کاری خود با چالش‌های پیجیده‌تر و متنوع‌تری روبرو می‌شوند. برای غلبه بر این چالش‌ها ضروريست که متناسب با رشد پیچیدگی‌های دنیای امروز مهارت‌های مدیريتي صاحبان كسب و كار افزایش پیدا کند.

پذیرش دوره‌های MBA و DBA در دانشگاه تهران‌


دوره‌های كاربردي MBA و DBA در سطح دنیا برای پاسخ به این نیاز طراحي و توسعه پیدا کرده‌اند.


به منظور ارتقاء توانمنديهاي تخصصي و حرفه‌اي مديران و كارشناسان شركت ها و سازمان ها و توسعه ارتباط بخش صنعت با دانشگاه، دانشكده مديريت دانشگاه تهران بعنوان مهم ترین و معتبرترین مرکز مدیریت کشور اقدام به برگزاری دوره هاي آموزشي MBA و DBA نموده است.


رويكرد دوره هاي آموزش كاربردي در دانشكده مديريت دانشگاه تهران، بكارگيري اساتيد مجربی است که علاوه بر سوابق علمی مشخص، سوابق عملیاتی و مشاوره ای دارند. اين دوره ها با هدف آماده سازی هرچه بيشتر مديران و كاركنان سازمانهاي مختلف دولتي و خصوصي طراحی شده و تلاشی است برای تجهیز این افراد با انواع ابزارهایی مدیریتی که یک فرد بدان نیاز دارد.


شایان ‌ذکر است که به دانشپذیران در پایان دوره‌های MBA و DBA گواهینامه‌ای معتبر از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اعطا خواهد گردید.


علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت fmut.ir مراجعه فرمایند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات