مادر رونالدو:حرف‌زدن درمورد مسی درخانه، ممنوع است!

در جمع خانواده در مورد لیونل مسی، به هیچ‌وجه حرف نمی‌زنیم.این کار ممنوع است.چون بیرون از منزل به قدر کافی با نام بردن اسم مسی، به کریس حمله می‌شود.در خانه ما تلاش می‌کنیم تا کریس به قدر کافی، توانش را بازیابد.
کد خبر: ۷۹۸۳۹۳
| |
5387 بازدید
|
۱

مادر ابرستاره رئال مادرید فرزندش را هدیه‌ای آْسمانی از سوی خداوند خواند. دلورس آویرو در گفت‌وگویی با آکیپ در مورد زندگی شخصی خانواده‌اش صحبت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، مادر کریسیتانو رونالدو گفت: زمانی که ۶ساله بودم، مادرم در یک خانه سالمندان فوت کرد. بعد که ازدواج کردم، صاحب ۴ فرزند شدم.کریس هدیه‌ای آسمانی بود. موهبتی برای خانواده که به همه ما انرژی می‌بخشید. وقتی که ۱۲ساله شد و به لیسبون رفت، قلبم به درد آمد.چون کم سن و سال‌ترین عضو خانواده بود.اما دیدم که آینده‌اش در فوتبال است.به یاد دارم در مقطعی که بازی می‌کرد، پدرش گفت بهترین گلزن جهان خواهد شد که خود کریس، حرف پدر را کامل کرد و گفت نه فقط بهترین گلزن که بهترین بازیکن دنیا خواهد شد.

در این مصاحبه همچنین مادر رونالدو عنوان کرد در محفل خانواده، یکسری موضوعات مثل لیونل مسی، ابرستاره بارسلونا وجود دارند که حرف زدن درباره آنان، ممنوع است. او اظهارداشت:در جمع خانواده در مورد لیونل مسی، به هیچ‌وجه حرف نمی‌زنیم.این کار ممنوع است.چون بیرون از منزل به قدر کافی با نام بردن اسم مسی، به کریس حمله می‌شود.در خانه ما تلاش می‌کنیم تا کریس به قدر کافی، توانش را بازیابد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۲
ببین چه وحشتی دارن از کینگ مسی
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت