صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آیا اعلام پنالتی به سود ذوب آهن درست بود

کد خبر: ۷۹۷۴۸۹
| |
5849 بازدید
|
۱

حسین عسگری در کارشناسی پنالتی دقایق وقت اضافه برای ذوب آهن توسط داور ژاپنی گفت: برایم جالب است که برخی از داوران قدیمی این پنالتی را درست ندانستند در حالی که پنالتی کاملا درست بود.

به گزارش تابناک ورزشی، رییس سابق دپارتمان داوری فدراسیون ایران گفت: وقتی بازیکن به هوا می‌پرد و دستش در حالت طبیعی نیست و بالاتر از شانه‌هایش قرار داد یک پنالتی مسلم است. متاسفانه برخی تصور می‌کنند به محض اینکه داوری را کنار گذاشتند کارشناس داوری شدند که اینگونه نیست. مسابقه ذوب آهن و استقلال یکی ازپربرخوردترین مسابقات لیگ قهرمانان بودو داور در آن 40 تا 45 تصمیم گرفت در حالی که در یک مسابقه ممکن است داور 20 تا 30 تصمیم را بگیرد. تنها تصمیم اشتباه این تیم داوری یک آفساید برای مهاجم تیم استقلال بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
تو از اولش با استقلال بد لنگی
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟