صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ثبت ۲۳ هزار پرونده کلاهبرداری در بانک‌های هندی

رزرو بانک هند اعلام کرد در ۵ سال گذشته بیش از ۲۳ هزار پرونده کلاهبرداری در بانک های مختلف این کشور ثبت شده است.
کد خبر: ۷۹۶۶۶۹
| |
4273 بازدید

رزرو بانک هند اعلام کرد در ۵ سال گذشته بیش از ۲۳ هزار پرونده کلاهبرداری در بانک های مختلف این کشور ثبت شده است.

به گزارش ایبِنا به نقل از ایندیا تودی، بانک مرکزی هند اعلام کرد که در ۵ سال گذشته بیش از ۲۳ هزار پرونده مرتبط با کلاهبرداری در بانک های مختلف این کشور گزارش شده است. رزرو بانک هند اعلام کرد که از آوریل ۲۰۱۷ تا مارس ۲۰۱۸ میلادی تعداد ۵ هزار و ۱۵۲ پرونده و این رقم برای آوریل سال ۲۰۱۶ تا مارس ۲۰۱۷ میلادی ۵ هزار و ۷۶ پرونده کلاهبرداری ثبت شده است.

رزرو بانک هند همچنین اعلام کرد که بیشترین آمار کلاهبرداری بانکی بین آوریل سال ۲۰۱۷ میلادی تا مارس ۲۰۱۸ گزارش شده است. در حال حاضر آژانس های اطلاعاتی هند به پیگیری پروندهای کلاهبرداری در بانک ها روی آورده اند.

همچنین اختلاس از بانک ملی پنجاب در هند به عنوان بزرگترین اختلاس در تاریخ بانکداری این کشور محسوب می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟