صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اسماعیل دوستی با مهدی کروبی دیدار کرد

کد خبر: ۷۹۶۲۴۶
| |
7367 بازدید
اسماعیل دوستی با مهدی کروبی دیدار کرد
اسماعیل دوستی عضو حزب اعتماد ملی برای پنجمین بار با مهدی کروبی دبیر کل این حزب دیدار کرده است.

اعتمادآنلاین نوشت: یک منبع آگاه خبر داد که اسماعیل دوستی عضو حزب اعتماد ملی پنجشنبه بعدازظهر با شیخ مهدی کروبی دیدار کرده است.

این عضو حزب اعتمادملی تنها فرد از اعضای این حزب است که تا به حال اجازه دیدار با کروبی دبیرکل این حزب را داشته است.

به گزارش اعتمادآنلاین، پیش از این مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم و محمدرضا عباسی‌فر عضو سابق شورای نگهبان نیز با کروبی دیدار کرده بودند.

قابل ذکر است که پیش از سال جدید برخی از نمایندگان مجلس از جمله علی مطهری خبر‌هایی از رفع حصر تا پایان سال ۹۶ را داده بودند که محقق نشد.

رفع حصر از وعده‌های اصلی حسن روحانی در تبلیغات دو دوره ریاست‌جمهوری اش بود و برخی از افراد فعال در مذاکرات برای رفع حصر محقق نشدن آن را به دلیل عدم تمایل حسن روحانی رییس‌جمهوری عنوان کرده‌اند.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات