صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دیدگاه ایاد علاوی درباره انتخابات عراق

رهبر ائتلاف الوطنیه عراق تأکید کرد که تلاش همگان برای رسیدن به قدرت از طریق انتخابات پارلمانی موجب تضعیف روند سیاسی می‌شود.
کد خبر: ۷۹۵۶۲۲
| |
1688 بازدید

رهبر ائتلاف الوطنیه عراق تأکید کرد که تلاش همگان برای رسیدن به قدرت از طریق انتخابات پارلمانی موجب تضعیف روند سیاسی می‌شود.

به گزارش ایسنا، ایاد علاوی، رهبر ائتلاف الوطنیه عراق در مصاحبه با شبکه خبری روسیا الیوم گفت: بعد منفی درباره روند درج بیش از هفت هزار نامزد و لیست در انتخابات پارلمانی وجود دارد. دودستگی‌هایی میان احزاب سیاسی و ائتلاف‌ها وجود دارد و دلایل آن متعدد است و از جمله پیامدهای منفی آن نزاع میان نامزدهاست.

وی گفت: اشتیاق همگان برای انتخابات پارلمانی و تلاششان برای رسیدن به قدرت موجب تضعیف روند سیاسی می‌شود. از جمله مهم‌ترین چیزی که شاهد آن هستیم این است که شهروند عراقی دیگر توجهی به انتخابات ندارد.

علاوی تأکید کرد: لیست ما در انتخاب نامزدهایمان تکیه بر نسل جوان و کسانی دارد که به طرح ملی ایمان دارند.

وی تأکید کرد که ائتلاف‌های طایفه‌ای با یکدیگر تناقض دارند و درحال از بین رفتن هستند و این مسئله مثبتی است.

علاوی نسبت به آینده هشدار داد و گفت: برخی از مسائل در جای درست خود قرار ندارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟