صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اظهارات نتانیاهو تنها یک شوی تبلیغاتی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: اظهارات نتانیاهو با در نظر گرفتن اینکه آمانو تاکنون یازده بار صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران را تأیید کرده، مضحک است.
کد خبر: ۷۹۵۳۲۲
| |
2752 بازدید

محمدجواد جمالی‌نوبندگانی نماینده مردم فسا در مجلس با اشاره به اظهارات مضحک نسخت وزیر رژیم صهیونیستی گفت: تصور بنده این است که پشت این اظهارات یک‌سری اقداماتی تبلیغاتی برای ۲۲ اردیبهشت و سخنرانی ترامپ درباره برجام، نهفته است.

وی تصریح کرد: اظهارات نتانیاهو با در نظر گرفتن اینکه آمانو تاکنون ده بار صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران را تأیید کرده، مضحک است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: حتی این جالب است بگویم که وزیر خارجی فعلی آمریکا هم اعلام کرده است که ایران در گذشته به سمت سلاح هسته‌ای پیش نرفته است.

به گزارش میزان؛ جمالی نوبندگانی تصریح کرد: معتقدم اظهارات نتانیاهو راه به جایی نمی‌برد و تنها یک شوی تبلیغاتی است که گاه با سی‌دی و گاه با نقاشی همراه می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟