ثبت نام جدید برای عمره و تمتع انجام نمی شود

با توجه به اینکه تعداد زیادی از مشتاقان زیارت خانه خدا که در گذشته ثبت نام کرده اند در انتظار اعزام هستند و همچنین به دلیل اینکه در سال جاری زائران با محدودیت اعزام شدند ثبت نام جدیدی فعلا انجام نمی شود.
کد خبر: ۷۹۵۲۱
| |
7068 بازدید
|
۳
یک مقام مسئول در سازمان حج و زیارت گفت: به دلیل تراکم بیش از حد افراد پشت نوبت اعزام در سال جاری ثبت نام جدیدی برای حج تمتع و عمره مفرده انجام نمی شود.

عبدالله نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه تعداد زیادی از مشتاقان زیارت خانه خدا که در گذشته ثبت نام کرده اند در انتظار اعزام هستند و همچنین به دلیل اینکه در سال جاری زائران با محدودیت اعزام شدند ثبت نام جدیدی فعلا انجام نمی شود.

بر اساس اعلام سازمان حج در حال حاضر یک میلیون و 700 هزار نفر در نوبت اعزام به تمتع هستند و همچنین حدود سه میلیون نفر نیز پشت نوبت اعزام به عمره مفرده قرار دارند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان حج و زیارت تاکید کرد: برای ثبت نام متقاضیان عمره و تمتع در سال آینده نیز هنوز تصمیمی اتخاذ نشده است.

نصیری در مورد اعزام زائران به سفر عمره در سال جاری نیز گفت: در شورایعالی حج قرار بر این شد که وزارت امور خارجه مذاکراتی با طرف عراقی انجام دهد و در صورت مثبت بودن نتایج مذاکره سازمان حج وارد عمل شده و تصمیمگیری می کند اما هنوز مطلبی به ما اعلام نشده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
-
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۲
حج عمره چه ربطی به عراق دارد دانشمند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۲
مذاکره باطرف عراقی برای سفرعمره ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۲
از کی تا حالا برای عمره باید با عراق مذاکره کرد؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار