ادعای عجیب و جنجال برانگیز ساغلام درباره تراکتور
سرمربی ترکیه ای تیم تراکتورسازی پس از نتایج بسیار ضعیف در نیم فصل دوم لیگ و لیگ قهرمانان آسیا مدعی شد وظیفه اش در این تیم این بود که نگذارد به دسته پایین سقوط کند!
به گزارش تابناک ورزشی، ارطغرول ساغلام، سرمربی ناموفق تیم تراکتورسازی که با مبلغی بسیار سنگین و نجومی و طبق ادعای آجورلو برای موفقیت در آسیا و قراردادن این تیم در کورس سهمیه آسیا، به استخدام تیم تبریزی درآمده بود، امروز پس از برد تیمش مقابل فولاد خوزستان در نشست خبری گفت: ما نیت مان این بود که این فصل در لیگ بمانیم!! این فصل برای ما خوب تمام شد. ما میخواستیم بازی آخرمان را با پیروزی به پایان برسانیم تا دل هواداران مان شاد شود. زمانی که من به این باشگاه آمدم، تراکتورسازی با انتهای جدول ردهبندی فاصله خیلی کمی داشت. متاسفانه تراکتورسازی خیلی با مشکلات اقتصادی در این فصل مواجه بود. همچنین ترکیب ناقصی برای این فصل داشت. بازیهای لیگ قهرمانان آسیا کار ما را سخت کرده بود و انرژی زیادی از بازیکنانم گرفته بود.
ساغلام در پایان گفت: وقتی که من به این تیم آمدم وظیفهام این بود که نگذارم تراکتورسازی از لیگ سقوط کند. خدا را شکر میکنم که وظیفهام را به خوبی انجام دادم.



