صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ترامپ در دیدار با ماکرون:

تصمیم حمله به سوریه با هماهنگی فرانسه بود

رئیس جمهوری آمریکا امروز (سه شنبه) در دیدار با رئیس جمهوری فرانسه گفت: ما با هماهنگی دولت فرانسه تصمیم حمله به سوریه را اتخاذ کردیم.
کد خبر: ۷۹۳۲۳۷
| |
2608 بازدید

رئیس جمهوری آمریکا امروز (سه شنبه) در دیدار با رئیس جمهوری فرانسه گفت: ما با هماهنگی دولت فرانسه تصمیم حمله به سوریه را اتخاذ کردیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پس از استقبال از امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه در کاخ سفید گفت: در پاسخ به استفاده از سلاح‌های شیمیایی، ما با هماهنگی با دولت‌ فرانسه تصمیمی را برای حمله به نظام سوریه اتخاذ کردیم.

در همین حال، امانوئل ماکرون گفت: ما با هم با تروریسم در خاورمیانه و آفریقا رویارویی کرده‌ایم.

وی گفت: ما با ایالات متحده جهت رویارویی با تروریسم به صورتی متفاوت و برخورد با "سلاح‌های ممنوعه" در کره شمالی و ایران تلاش می‌کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟