صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

کاهش ۷۶ درصدی واردات سیگار در سال ۹۶

رییس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور از کاهش ۷۶ درصدی واردات سیگار در سال ۹۶ خبر داد.
کد خبر: ۷۹۲۲۴۸
| |
3016 بازدید

رییس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور از کاهش ۷۶ درصدی واردات سیگار در سال ۹۶ خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت،  علی اصغر رمزی گفت: بر اساس تبصره ۳ ماده (۱۰۲) قانون برنامه پنجم کشور دولت مکلف شده است تا واردات سیگار را با همان برند اصلی تبدیل به تولید داخلی کند و در راستای اجرای این تکلیف قانونی، تمامی واردکنندگان طبق یک جدول زمانی خاص ملزم به تولید داخلی شدند.

وی با اشاره به واردات ۱۳.۶ میلیارد نخی سیگار در سال ۹۳، یادآور شد: این رقم در سال ۹۴ به ۱۶.۴ میلیارد نخ رسید که با راه اندازی واحدهای تولیدی جدید و یا استفاده از ظرفیت خالی واحدهای موجود، واردات سیگار در سال ۹۶ به ۳.۲۷ میلیارد نخ کاهش پیدا کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار