میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عليخاني:اصلاح‌طلبان با ضد انقلاب مرز دارند

کد خبر: ۷۹۱۱۴
| |
11495 بازدید

يك عضو فراكسيون خط امام تصريح كرد: با هرگونه خشونت و آتش‌سوزي از ناحيه هر فرد و هر جناحي مخالفيم.

به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام قدرت‌الله عليخاني، نماينده قزوين و بويين‌زهرا در مجلس شوراي اسلامي در جمع خبرنگاران با تاكيد به خبرنگار صدا و سيما مبني بر عدم سانسور گفته‌هايش و پخش كامل آن تصريح كرد: ما با خشونتي كه در جماران انجام شد و طي آن عده‌اي در حين سخنراني آقاي خاتمي به جماران حمله كردند، مخالفيم و همچنين با آشوب‌گراني كه روز عاشورا خشونت و آتش‌سوزي كردند، مخالف هستيم.

وي ادامه داد: ما مي‌گوييم وقتي كه قرار است محكوم كنيم بايد در هر دو طرف رفتار خشونت‌آميز محكوم شود، نه اينكه عده‌اي رفتار خشونت‌طلبي در يك سو انجام مي‌دهند را تنها محكوم كنيم.

عليخاني با اشاره به اين‌كه ممكن است در هر جرياني عناصر ضد انقلاب حضور داشته باشند خاطرنشان كرد: اين مساله ربطي به اصلاح‌طلبان ندارد و اصلاح‌طلبان از رفتارهاي خشونت‌طلبانه و آتش‌سوزي منزه هستند.

وي اصلاح‌طلبان را طرفدار اصل ولايت فقيه توصيف كرد و از جريان‌هاي سياسي خواست با يكديگر وحدت و رايزني كنند و از خود گذشتگي نشان دهند.

وي در پايان گفت: مرز اصلاح‌طلبان با ضد انقلاب مشخص است و كسي با ضد انقلاب همراه نيست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات