میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
دادستان همدان:

شایعه عفو «بهمن ورمزیار» صحت ندارد

کد خبر: ۷۹۱۱۱۲
| |
13543 بازدید

روز گذشته کلیپی در فضای مجازی (اینستاگرام) پخش شد که مادری از اعدام فرزند خود به نام #بهمن_ورمزیار خبر می‌داد و خانواده متهم از مسئولان تقاضای بخشش و عفو برای این جوان را داشتند.

به گزارش انتخاب؛ چند ساعت بعد از تقاضای کمک مادر و برادر «بهمن ورمزیار» در فضای مجازی، کلیپی در صفحه اینستاگرام برادر متهم پخش شد که در آن کلیپ مادر بهمن از رهبری و رئیس قوه قضائیه بابت تعویق حکم اعدام پسرش تشکر می‌کند و این مطلب در سایت‌های خبری و فضای مجازی به سرعت منتشر شد.

با توجه به اینکه این خبر از هیچکدام از رسانه‌های منتسب به دفتر مقام معظم رهبری اعلام نشده بود این ماجرا از دادستان همدان پیگیری شد.

کامران حمزه، دادستان همدان در گفت‌وگو با «فرهیختگان» با اشاره به اعلام خبر تعویق حکم اعدام «بهمن ورمزیار» اظهار کرد: در این پرونده ۲ نفر اجرای حکم داشتند که در روند قضایی اجرای حکم یکی از آنها (که بهمن ورمزیار نبوده است) اشکال قضایی وجود داشت که باید برطرف می‌شد، در نتیجه اجرای حکم به بعد موکول شد و همچنین موضوع عفو و یا تعویق اعدام که در فضای مجازی و رسانه ها اعلام شد، به هیچ عنوان صحت ندارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت