ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکمیل ظرفیت ثبت‌نام زائران در کاروان های حج تمتع

کد خبر: ۷۹۰۹۹۵
| |
2661 بازدید

رئیس سازمان حج و زیارت از تکمیل ظرفیت ثبت نام زائران در کاروان های حج تمتع امسال خبر داد.

به گزارش ایلنا، حمید محمدی در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام کرد: ظرفیت ثبت نام در بیش از 575 کاروان حج تمتع 97 تکمیل شده و قسط دوم هزینه های حج در دهه دوم اردیبهشت ماه از زائران دریافت خواهد شد.

وی همچنین آخرین مهلت برای اعلام نتیجه نهایی معاینات پزشکی زائران حج را دهم اردیبهشت ماه عنوان کرد.

تازه ترین جزییات از تعداد معاینات پزشکی زائران حج تمتع

دکترسیدعلی مرعشی؛ رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از روند اقدامات صورت گرفته درحوزه پزشکی حج تمتع 97، اظهار کرد : معاینات پزشکی از بیش از 22 هزار زائر انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وقفه ایجاد شده به دلیل تعطیلات نوروزی، سرعت بخشیدن به معرفی حجاج توسط مدیران کاروان ها برای انجام این معاینات ضرورت دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار