صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعلل ۴ ماهه در اجرای مصوبه شورای عالی بیمه

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان‌ اینکه چهارماه فرصت برای ابلاغ مصوبه شورای‌ عالی بیمه وجود داشته، بی‌توجهی مسئولان مربوطه برای ارائه گزارش به مجلس را عامل اصلی بی‌نظمی در دریافت تعرفه‌ها دانست.
کد خبر: ۷۸۹۵۰۷
| |
2700 بازدید

محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در مورد واکنش‌هایی که انتشار خبری مبنی بر اینکه مقصر اصلی بی‌نظمی در افزایش خودسرانه تعرفه‌های پزشکی شورای عالی بیمه بوده به همراه داشته است گفت: وزارت بهداشت در این رابطه اشاره کرده که مصوبه تعیین تعرفه‌ها در آبان ماه سال گذشته ایجاد شده است، اما سوال اینجاست که اگر این اقدام در این تاریخ انجام شده چرا تاکنون پیگیر اجرایی شدن آن نبوده‌اند؟

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بی‌تردید چهار ماه فرصت وجود داشته است تا وزارت بهداشت این مصوبه شورای عالی بیمه را ابلاغ کرده و نحوه اجرای آن را پیگیری کند، بنابراین باید مسئولان وزارتخانه به مجلس اعلام می‌کردند که ما اخطار می‌دهیم که تاخیر در اجرای این مصوبه مشکل‌ساز می‌شود.

وی یادآور شد: البته ممکن است رودربایستی‌های سازمانی که بین وزارتخانه‌ها به ویژه سازمان برنامه و بودجه وجود دارد مانع از پیگیری نحوه اجرای مصوبه شورای عالی بیمه برای تعیین تعرفه‌ها شده باشد.

جمالی نوبندگانی در بیان علل انتقاد از نحوه عملکرد شورای عالی بیمه تصریح کرد: تا زمانی که مصوبه تعیین تعرفه‌ها اجرایی نشود، نتیجه آن انتشار اخباری مبنی بر وجود بی‌نظمی در دریافت تعرفه‌ها در مراکز درمانی مختلف خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: قطعا در پی بی‌نظمی ایجاد شده در دریافت تعرفه‌های پزشکی هم سازمان برنامه و بودجه، هم وزارت بهداشت و هم مردم متضرر می‌شوند و دغدغه ما نیز در این راستا بوده است، در غیر این صورت با هیچ کس عنادی نداریم.

جمالی نوبندگانی افزود: شرط لازم برای اجرای مصوبه‌ها پیگیری آن است چرا که ممکن است مصوبه‌های بسیاری ایجاد شود که فقط در صندوقچه‌ها یا مسیر سازمان‌های مختلف باقی بماند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تاکید کرد: این موضوع باید همچون مشکلی که در حوزه پرداخت 9/27سهم درمان کارگران از سوی سازمان بیمه تامین اجتماعی وجود داشت از طریق مجلس پیگیری می‌شد که در نهایت در پی حمایت مجلس، دولت برای آن صندوقی تعیین کرد، در این صورت نمایندگان مجلس نیز در جریان روند اجرای این مصوبه قرار می‌گرفتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟