صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ماجرای سانسور لوگو و تاسیس توییتر فارسی در روز حذف بارسا!

کد خبر: ۷۸۹۱۶۸
| |
7725 بازدید
|
۱

باشگاه رم به نخستین باشگاه اروپایی تبدیل شد که حساب رسمی در توییتر با زبان فارسی راه‌اندازی کرد. این افتتاحیه با جشن حذف بارسلونا همزمان شد تا ایرانی ها در این صعود شگفت انگیز شریک شوند.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه رم ایتالیا پس از سانسور عجیب لوگوی این باشگاه در صداوسیما و بازتاب این خبر در رسانه‌های مختلف جهان، در اقدامی نخست توییت‌هایش را در حمایت از هواداران این تیم در ایران منتشر کرد.

دومین اقدام حساب رسمی توییتر باشگاه رم پس از این جریان، ایجاد حساب رسمی فارسی این باشگاه بود که طی پیامی به عنوان اولین توییت رسمی این حساب اعلام کرد: از این که باشگاه رم به عنوان اولین باشگاه فوتبال اروپا می‌تواند به زبان فارسی با طرفداران خود ارتباط برقرار کند به خود می‌بالیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۲
درس ادب به صداوسیما
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...