حکم اعدام برای پنج مسلمان ديگر در چين

کد خبر: ۷۸۹۱۳
|
۰۷ دی ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۹ 28 December 2009
|
6694 بازدید
در دادگاه شهر ارومچي مرکز منطقه سین کیانگ، 22 نفر محاکمه شدند که براي پنج نفر مجازات مرگ و 5 نفر ديگر مجازات مرگ با دو سال تعليقی در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ رسانه‏هاي گروهي هنگ کنگ و تايوان از صدور حکم اعدام براي 5 اويغور مسلمان در چين خبر دادند.

اين افراد به دليل مشارکت در ناآرامي هاي ماه جولاي (تیرماه 88) در "ایالت سین‏کیانگ چین" که با مداخله پليس 200 کشته و بيش از يک هزار و 700 زخمي برجاي گذاشت، مجرم شناخته شده اند. با اين حساب آمار کساني که تاکنون به همين دليل اعدام شده و يا در انتظار اجراي حکم اعدام هستند به 22 نفر مي رسد.

دو روز پيش در دادگاه شهر ارومچي مرکز اين منطقه، 22 نفر محاکمه شدند که براي پنج نفر مجازات مرگ و 5 نفر ديگر مجازات مرگ با دو سال تعليقی در نظر گرفته شده است. حبس هاي تعليقي در صورتي که زنداني رفتار خوبي داشته باشد به حبس ابد تغيير مي کند.

همچنين هشت نفر ديگر از اين افراد به حبس ابد و چهار نفر به 10 سال زندان محکوم شده اند.

«ما شينچون» سخنگوي دولت محلي ارومچي چين، ضمن تاييد خبر محاکمه اين افراد حاضر به ارائه جزييات بيشتر و افشاي نام و قوميت متهمان نشد.

ناآرامي هاي ماه جولاي در "سين کيانگ" منطقه خودمختار مسلمان‏نشين در شمال غرب چين بازتاب گسترده‏اي در محافل سياسي و خبري جهان داشت. مسلمانان چین، دولت را به تبعیض بین قوم "اویغور" و "قوم هان" متهم می‏کنند و دولتمردان چین نیز سران ناآرامی را به مزدور غرب بودن متهم می‏نماید. «ربیعه قدیر» رهبر اویغورها در واشنگتن به سر می‏برد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Romania
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
کشتن مسلمانان در چین اشکالی ندارد ولی اگر در فلسطین و لبنان بود مسئله ساز میشد و به مسلمانان حاکم بر می خورد
ناشناس
|
China
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
ااااا چه جالب؟؟؟
اینجا یه چیزایی آشناست!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
بايد مردم مسلمان ايران اين گونه جنايت ها را محكوم كنند، متاسفانه دولت ما در اين مورد اقدام شايسته اي نكرده و نمي كند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
ای کاش تابناک خبری هم از مصر ودیوار فولادی مرزی می داد.
این مسلمانان دارن قتل عام می شن وتابناک هم مثل خبرگذاری های غربی درمقابل این نسل کشی سکوت کرده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
چشم کشور مسلمان ایران روشن !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
بابا دعوا نکنید مسلمانان چین را دریابید باید طرح جدایی استان سی کیانگ از چین را مطرح کرد الان اسلام نیاز به حمایت مسلمانان همه جهان دارد الا لعنة الله علی القوم الظالمین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
جا دارد علما واکنش نشان دهند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت