میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرد خشمگین دختر خردسالش را به آتش کشید

کد خبر: ۷۸۹۰۴۹
| |
8652 بازدید

مرد خشمگین در اسلامشهر دخترش را آتش زد و موجب مرگ او شد.

به گزارش میزان، شب گذشته وقوع آتش سوزی در شهرک واوان به اتش نشانی و پلیس اسلامشهر اعلام شد. با حضور ماموران کلانتری 12 اسلامشهر در محل مشخص شد خانه عمدی به آتش کشیده شده و در جریان آن مرد 37 ساله و دختر بچه اش به شدت دچار سوختگی شده و به بیمارستان منتقل شده اند. با اطفای حریق ماموران به بیمارستان اعزام شدند.

مرد جوان در تحقیقات اولیه با اعلام اینکه خانه را خودش به آتش کشیده است، مدعی شد چند وقتی است با همسرش دچار اخلاف شده و به همین دلیل امشب با بنزین خانه را را به آتش کشیده است.

در حالی که تحقیقات در این باره ادامه داشت، مسئولان بیمارستان اعلام کردند دختربچه به علت شدت سوختگی جان خود را از دست داده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت