میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
حاشیه

کلاهبرداری 3.5میلیاردتومانی ازسرمربی ایرانی درمعامله آپارتمان لوکس

یکی از خوانندگان مشهور ایران هم در این ماجرا مثل جلالی متحمل ضرر سنگینی شده و او هم از طریق مراجع قضایی به دنبال احقاق حق خود است
کد خبر: ۷۸۸۶۱۶
| |
5076 بازدید
|
۲

سرمربی تیم فوتبال پیکان با مشکل حقوقی عجیب بخش زیادی از اندوخته سال‌های فعالیت خود در فوتبال را از دست داد.

به گزارش تابناک ورزشی، مجید جلالی سرمربی پیکان که سال‌هاست در صف اول فوتبال ایران فعالیت می‌کند، در نیمه دوم سال گذشته به دنبال خرید یک خانه جدید و لوکس بود اما مشکلی بزرگ در این راه برای وی پیش آمد. جلالی که قصد داشت یک واحد برج نوساز را برای خود خریداری کند با کلاهبرداری سازنده با ضرر سنگین مالی مواجه شده است. کل موضوع از این قرار است که این واحد آپارتمانی به جز جلالی به افراد دیگری نیز فروخته شده است و حالا مبلغی که آقامجید به فروشنده برای خرید این ملک پرداخت کرده به یغما رفته محسوب می‌شود.

نکته جالب اینکه یکی از خوانندگان مشهور ایران هم در این ماجرا مثل جلالی متحمل ضرر سنگینی شده و او هم از طریق مراجع قضایی به دنبال احقاق حق خود است. اگرچه تا امروز موفقیتی در این زمینه رخ نداده و فعلا این افراد رسما مال باخته محسوب می‌شوند. مبلغی که مجیدجلالی برای خرید آپارتمان پرداخت کرده بود سه ونیم میلیارد تومان است که تمام پس انداز زندگی حرفه ای طولانی این سرمربی خوش اخلاق فوتبال ایران بوده است. او که امسال سال دشواری را در پیکان پشت سر گذاشته و با موفقیت تیمش را در جمع مدعیان لیگ نگه داشته، در ماه‌های گذشته فشار ذهنی زیادی را از این بابت متحمل شده است اما تلاش کرده که این مساله تاثیری روی کارش نگذارد.

کلاهبرداری 3.5میلیاردتومانی ازسرمربی ایرانی درمعامله آپارتمان لوکس

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
تویه خونه ساده بشینه ..
چارک میرزا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
همشهری ما ، بچه اش را انداخت بالا ، باد برد! گفت باد آورده را باد می برد!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار