میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اولین سوال از رئیس جمهور در سال ۹۷

کد خبر: ۷۸۸۲۰۰
| |
5672 بازدید
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از جمع‌آوری بیش از ۱۰۰ امضا برای سوال از رئیس جمهور در مجلس خبر داد.

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، از جمع‌آوری بیش از ۱۰۰ امضا برای سوال از رئیس‌جمهور در مجلس خبر داد.

وی افزود: آشفتگی بازار ارز آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کرده است و بر اساس این موضوع بیش از ۱۰۰ نماینده نامه سوال از رئیس جمهور را امضا کرده و نهایتاً این نامه تحویل هیئت رئیسه مجلس خواهد شد.

کوچکی‌نژاد با اشاره به محتوای سوالات تدوین شده از رئیس جمهور گفت: آشفتگی بازار ارز، مشکلات موسسات مالی و اعتباری، بیکاری جوانان و رکود اقتصادی از جمله عناوین طرح سوال از رئیس جمهور در سال ۹۷ است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات