میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«لولا داسیلوا» تسلیم پلیس شد

کد خبر: ۷۸۸۰۳۱
| |
5881 بازدید
«لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا» رئیس جمهوری پیشین برزیل که در روزهای گذشته از حکم بازداشتش سرپیچی کرده و حامیانش را به تجمع فراخوانده بود، شامگاه شنبه سرانجام خود را به نیروهای پلیس تسلیم کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، وی به اتهام فساد مالی به 12 سال زندان محکوم شده است.
دا سیلوا متهم به دریافت رشوه از یک شرکت مهندسی در ازای کمک به عقد قرارداد میان این شرکت و شرکت نفت «پترولئو برازیلیرو» است.
 
وی در روزهای گذشته با حمایت صدها نفر از هوادارانش در یک مقر اتحادیه کارگری در شهر سائوپائولو پناه گرفته و از تحویل خود به نیروهای پلیس خودداری کرده بود.

حکم دادگاه از آنجا حائز اهمیت است که وی را از شرکت مجدد در انتخابات ریاست جمهوری منع می‌کند؛ چرا که بر اساس قانون این کشور، فردی که در دادگاه محکوم شده باشد، تا هشت سال نمی تواند نامزد انتخابات شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟