تکذیبیه دفتر آیت الله طاهری درباره اطلاعیه

دفتر حضرت آیت الله طاهری اطلاعیه های منسوب به ایشان برای بزرگداشت هفتمین روز رحلت آیت الله منتظری در اصفهان را تکذیب کرد.
کد خبر: ۷۸۷۵۴
|
۰۵ دی ۱۳۸۸ - ۰۱:۲۱ 26 December 2009
|
27925 بازدید
دفتر حضرت آیت الله طاهری اطلاعیه های منسوب به ایشان برای بزرگداشت هفتمین روز رحلت آیت الله منتظری در اصفهان را تکذیب کرد.
به گزارش ایلنا، در اطلاعیه این دفتر ضمن تعجب از انتشار چنین اطلاعیه ای به نام آیت الله طاهری آمده است: ایشان برگزاری چنین برنامه هایی را اعلام نکرده اند و تنها برنامه مورد تائید این دفتر مراسم کوچکی در مسجد اعظم حسین آباد اصفهان است که از ساعت 15 تا 17 روز عاشورا برگزار می شود.
این دفتر اعلام کرد: کلیه دعوت ها و اطلاعیه های منسوب به آیت الله طاهری در خصوص برگزاری 4 برنامه در روز عاشورا و تاسوعا در اصفهان تکذیب می شود و این اطلاعیه ها هیچ ارتباطی با آیت الله طاهری ندارد.

شایان ذکر است برخی سایت های اینترنتی اطلاعیه ای به نام آیت الله طاهری اصفهانی منتشر کردند که از برگزاری چهار برنامه مختلف در تاسوعا و عاشورای حسینی به دعوت ایشان حکایت داشت.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت