میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قطر در نشست سران اتحادیه عرب شرکت می‌کند

کد خبر: ۷۸۷۲۹۸
| |
3668 بازدید

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر از دریافت دعوت رسمی برای مشارکت در اجلاس آتی سران اتحادیه عرب خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه النشره، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر از دریافت دعوت رسمی برای مشارکت در اجلاس سران اتحادیه عرب که قرار است نیمه ماه آوریل جاری در عربستان برگزار شود خبر داد.

«لولو خاطر» افزود که قطر برای شرکت در این اجلاس دعوت شده و شرکت خواهد کرد اما هنوز سطح مشارکت این کشور در اجلاس مذکور مشخص نشده است.

«شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امورخارجه قطر پیش از این اعلام کرده بود که این کشور در نشست سران اتحادیه عرب صرفنظر از مکان برگزاری نشست شرکت خواهد کرد.

پیشتر قرار بود بعد از عذرخواهی امارات، نشست سران اتحادیه عرب در ماه مارس ۲۰۱۸ برگزار شود اما ریاض اعلام کرد به دلیل همزمانی با انتخابات ریاست جمهوری مصر این نشست ۱۵ آوریل جاری (۲۶ فروردین ۹۷ ) برگزار می شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات