مسي: فقط جام جهاني مانده است

وي روز گذشته با حضور در يك نشست خبري هماهنگ نشده به خبرنگاران گفت: من آرژانتيني هستم و مليت پيچيده‌اي ندارم تا مثل دي‌استفانو يا برخي بازيكنان چند مليتي آرژانتين مدام در تلاش براي يافتن هويت خود باشم.
کد خبر: ۷۸۷۲۹
| |
2641 بازدید
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا از مردمي كه در آرژانتين عليه او شعار داده‌اند به شدت انتقاد كرد.

به گزارش فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ليونل مسي زننده گل برتري و منجر به قهرماني بارسلونا برابر استوديانتس آرژانتين در فينال جام باشگاه‌هاي جهان، به بهانه مصدوميت در بازي دوستانه تيم ملي كاتالونيا و آرژانتين حاضر نشد تا با تكرار گل‌زني به تيمي از كشورش بيش از پيش مورد نفرت مردم قرار نگيرد.

وي روز گذشته با حضور در يك نشست خبري هماهنگ نشده به خبرنگاران گفت: من آرژانتيني هستم و مليت پيچيده‌اي ندارم تا مثل دي‌استفانو يا برخي بازيكنان چند مليتي آرژانتين مدام در تلاش براي يافتن هويت خود باشم.

وي افزود: كلكسيون افتخارات من پر از جام‌هاي كوچك و بزرگ است و حالا فقط قهرماني در جام جهاني همراه با لباس تيم ملي كشورم، يعني آرژانتين باقي مانده است تا به يكي از پر افتخارترين بازيكنان دنياي فوتبال حرفه‌اي تبديل شوم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت