تاكید امام جمعه قم بر وحدت و جذب حداكثری
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۲ 25 December 2009
کد خبر: ۷۸۷۲۸
| ۰۴ دی ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۲ 25 December 2009
| امام جمعه قم در خطبه های نماز جمعه مورخ 1388/10/4 هجری شمسی مصادف با 7 محرم الحرام سال 1431 هجری قمری در حرم مطهر حضرت معصومه (س)با اشاره به موضوع تقوای الهی گفت: تقوا استوارترین رشته بین بندگان و خداست كه باید به آن توجه داشته باشیم.
وی تصریح كرد: مصیبتهایی كه گاهی دامنگیر ما میشود از آن جایی است كه تقوا را رعایت نمیكنیم و اگر به تقوا توجه اساسی داشته باشیم تمامی مشكلات رفع خواهد شد.
امام جمعه قم در ادامه با اشاره به موضوع تكلیفمداری گفت: یكی از مسائلی كه در جای جای زندگی اهلبیت(ع) بوده است موضوع تكلیفمداری است كه بر طبق آن عمل میكردند.
وی ادامه داد: اهلبیت(ع) در تمامی شرایط طبق تكلیف خود عمل میكردند و در موضوع قیام امام حسین(ع) تكلیفمداری از جمله مسائل مهم بوده است.
آیتالله حسینی بوشهری با اشاره به فلسفه قیام امام حسین(ع) گفت: امام حسین(ع) بر اساس تكلیف خود قیام كرد و امام قیام كرد تا دین اسلام پای بر جا بوده و به انحراف كشیده نشود.
امام جمعه قم با اشاره به اثرات امر به معروف و نهی از منكر گفت: اگر به این موضوع توجه كنیم تمامی مشكلات جامعه رفع شده و از سوی دیگر نیز تمامی فرائض واجب دیگر نیز در كنار این مسئله اجرایی خواهد شد.
وی در ادامه به فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی اشاره كرد و اظهارداشت: تاسوعا و عاشورای حسینی فرصتی است تا فلسفه قیام امام حسین(ع) تشریح شود و از سوی دیگر نیز باید توجه داشت تا هیئتها به انحراف كشیده نشوند.
وی افزود: مردم ما شور حسینی بر سر داشته و با شعور خود اجازه انحراف را نخواهند داد. هیئتهای مذهبی باید تلاش كنند تا معارف اهلبیت(ع) در جامعه بیشتر شده و از سوی دیگر نیز فضای محیطی جامعه نیز به گونهای باشد تا مورد رضایت جامعه باشد.
آیتالله حسینی بوشهری در ادامه به ملاقات اساتید حوزه و طلاب با مقام معظم رهبری اشاره كرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار به نكات بسیار اساسی اشاره كردند و این نكات دست مایهای برای مبلغان خواهد بود.
وی اظهارداشت: مقام معظم رهبری به موضوعی اشاره كردند كه شاخصهای نظام اسلامی است و توجه به این مسائل ضروری به نظر میرسد.
امام جمعه قم با اشاره به شاخصه امام خمینی مبنی بر جمهوری اسلامی ایران گفت: كسی نباید این شاخصه را از بین ببرد و اگر بخواهد با این موضوع مخالفت داشته باشد خط امام را تحریف كرده است.
آیتالله حسینی بوشهری افزود: انحراف گاهی با تمثال امام است و گاهی نیز با محتوای نظام شكل میگیرد كه برخی افراد در ابتدا اصل نظام را نشانه رفته و بعد از آن نیز به تمثال امام خمینی توهین كردند.
وی ضمن تاكید بر موضوع وحدت گفت: وحدت اصل است و رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند جذب حداكثری و دفع حداقلی مد نظر ما خواهد بود.
امام جمعه قم با اشاره به صدور پیام تسلیت از سوی مقام معظم رهبری به مناسبت در گذشته آقای منتظری گفت: در این هفته شاهد این اقدام از سوی مقام مظم رهبری و مراجع عظام تقلید بودیم كه نشان ه بزرگواری رهبری بود.
وی اظهارداشت: رهبری دستوراتی دادند و افرادی را مامور كردند تا مراسم تشییع و خاكسپاری وی به نحو احسن برگزار شود.
آیت الله حسینی بوشهری افزود: مسئولان قم نیز بر اساس موضع رهبری دنبال كردند و از سوی دیگر نیز برخی متاسفانه به دنبال ایجاد تنش كردند.
وی ضمن اظهار تاسف از مسائل به وجود آمده در قم گفت: متاسفانه سوگمندانه باید بگویم كه این اقدامات موجب نگرانی بسیاری شد.
امام جمعه قم با تشكر از مردم قم گفت: مردم قم صبورانه تحمل كردند و با بردباری مقاومت كردند تا حرف رهبری را گوش دهند. متدینین، بسیجیان، سپاهیان و مردم قم اشك میریختند اما حركتی انجام ندادند تا حرف رهبری عمل شود و این بصیرت است.
وی گفت: همچنین از مردم هشیار و همیشه در صحنه قم تشكر میكنم كه با حضور آگاهانه خود پس از تشییع جنازه به صحنه آمده خاطرات قیام 19 دی را تكرار كردند و نشان دادند مردم قم همان مردم هستند.
آیتالله حسینی بوشهری گفت: پیام مردم این بود كه اگر احساس خطر كنیم كه توطئهای در كار است به صحنه آمده و از نظام دفاع میكنیم.
وی گفت: مردم قم و دیگر كشورها تا آخرین نفس از نظام اسلامی ایران و انقلاب وآرمانهای دفاع خواهند كرد.
امام جمعه قم ضمن تاكید بر وحدت گفت: به نفع كشور و ملت نیست كه این اقدامات رخ دهد و دشمنان شادی میكنند و میگویند كسانی كه تا دیروز در میدان بودند امروز سكوت و یا همراه شدهاند.
آیتالله حسینی بوشهری افزود: امید است كه دیگر نیازی به این اقدامات و حضور آگاهانه مردم نباشد ولی اگر چنین موضوعی اتفاق افتد ملت ما هیچگاه سكوت نخواهد كرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.