صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمریکا یک شرکت نروژی را به بهانه ارتباط با ایران جریمه کرد

وزارت خزانه‌ داری آمریکا از جریمه بیش از ۲ میلیون دلاری یک شرکت نروژی به بهانه ارتباط با ایران خبر داد.
کد خبر: ۷۸۷۲۲۵
| |
2472 بازدید

وزارت خزانه‌ داری آمریکا از جریمه بیش از ۲ میلیون دلاری یک شرکت نروژی به بهانه ارتباط با ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «یونایتدپرس اینترنشنال» (UPI)، وزارت خزانه‌ داری آمریکا اعلام کرد که با سازمانی موسوم به «کمکِ مردم نروژ» (The Norwegian People's Aid) توافق کرده است که برای خاتمه دادن به اتهام این نهاد در خصوص ارتباط با سازمان‌ های مرتبط با ایران و برخی از گروه های تروریستی باید ۲.۰۲۵ میلیون دلار جریمه پرداخت کند.

سازمان موسوم به «کمکِ مردم نروژ»، یک نهاد غیرانتفاعی است که دفتر مرکزی آن در شهر اسلو در نروژ قرار دارد.

اتهام آمریکا علیه این نهاد نروژی حمایت از ایران، حماس و برخی دیگر از گروه‌ های فلسطینی در فاصله میان سال‌ های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ است.

بر اساس ادعای وزارت خزانه‌ داری آمریکا، این سازمان غیرانتفاعی همچنین متهم است که در انجام برخی از بخش‌ های یک پروژه مین روبی در ایران، با این کشور همکاری کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟