صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور فیزیکی آمریکا در منطقه منفعتی برای این کشور ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است فشار افکار عمومی آمریکا باعث شده امروز واشنگتن هزینه‌ای برای حضور در منطقه ندهد و تمام آن را از عربستان هزینه کند.
کد خبر: ۷۸۷۱۳۱
| |
2420 بازدید

ابوالفضل حسن بیکی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تهدید عربستان ازسوی آمریکا به خروج نظامی از منطقه، گفت: پس از ظهور انقلاب اسلامی و پیروزی ملت ایران در 40 سال گذشته، همواره شاهد حضور آمریکایی ها در منطقه بوده ایم.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: با گذشت زمان و پیروزهایی که جبهه مقاومت در منطقه داشته، امنیت آمریکایی ها در منطقه از میان رفته رفته و سربازان آمریکایی نیز با بیماری‌های گوناگون روانی مواجه شده اند.

وی در ادامه با اشاره به هزینه هایی که آمریکایی ها در منطقه خاورمیانه داشته اند، یادآور شد: آمریکایی ها جنگ های خلیج فارس و تجاوز به کشورهای منطقه را در کارنامه خود دارند اما از آنجایی که به تنهایی موفق نبودند و این اقدامات باعث می شد وجهه بدی از آنها بر جای بماند، با کمک عربستان سعودی تلاش کردند تا گروه های تروریستی همچون القاعده، طالبان، النصره و دیگر گروه های تروریستی به وجود بیاید.

حسن بیکی ادامه داد: آمریکا در شرایط سختی قرار داشته و جایگاهی میان ملت ها در غرب آسیا ندارد لذا تولید تروریست هم موجب شد که امروز ملت ها آگاه باشند و آمریکا را محکوم کنند تا دیگر حضور نظامی توجیهی برای آنها نداشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم همچنین تصریح کرد: آمریکا بعد از پرداخت هزینه های بسیار متوجه شد عربستان سعودی نمی تواند تمام هزینه های ارتش آمریکا را پرداخت کند و از طرفی افکار عمومی آمریکا نیز با این سیاست ها مخالف است از این رو باید از طریق دیگری اقدام به تأمین هزینه ها کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه حضور نظامی آمریکا در منطقه حتی به اروپایی ها نیز فشار وارد کرده است، خاطرنشان کرد: آمریکا با حضور فیزیکی نمی تواند منافعی برای خود کسب کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟