ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشکیل کمیته بررسی پیشرفت علمی کشور با حضور روسای دانشگاه

کد خبر: ۷۸۶۵۷۰
| |
2376 بازدید

رئیس دانشگاه صنعتی شریف از تشکیل کمیته ای برای بررسی پیشرفت علمی کشور و معیار های آن با حضور روسای برخی از دانشگاه ها خبر داد.

به گزارش مهر، محمود فتوحی گفت: قرار شده کمیته تخصصی با حضور تعدادی از رؤسای دانشگاه‌ها و صاحب‌نظران تشکیل شود تا این کمیته پیشرفت علمی کشور و معیارهای آن را ارزیابی کند.

وی ادامه داد: سپس پس از ارزیابی پیشنهادات خود را برای پیشرفت علمی، فناوری، آموزشی و پژوهشی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دهند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف یادآورشد: امیدواریم این کمیته پیشنهادات خوبی را دراین زمینه ارائه دهد.

وی درباره چالش های آموزش عالی نیز گفت: یکی از مشکلاتی که در دانشگاه ها مطرح است، بحث اقتصاد آموزش عالی است که نیازمند رسیدگی بیشتر است.

فتوحی افزود: مساله بعدی بحث استقلال عملیاتی دانشگاه ها است که باید به آن رسیدگی شود. به اعتقاد من این دو موضوع باید در راس رسیدگی به چالش های آموزش عالی باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار