صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تحرکات نظامیان آمریکایی در منبج برای رویارویی با ارتش ترکیه

برخی منابع از تحرکات نظامیان آمریکایی در شهر منبج در حومه شمالی حلب به منظور مقابله با ارتش ترکیه خبر دادند.
کد خبر: ۷۸۶۴۶۶
| |
3449 بازدید

برخی منابع از تحرکات نظامیان آمریکایی در شهر منبج در حومه شمالی حلب به منظور مقابله با ارتش ترکیه خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، منابع محلی به خبرگزاری آناتولی اعلام کردند که نیروهای آمریکایی در شهر منبج در حومه شمالی حلب دست به اقداماتی زده اند و مواضع و استحکامات خود را به منظور رویارویی احتمالی با ترکیه تقویت کرده اند.

این منابع بیان کردند: در این راستا ۳۰۰ نظامی دیگر به همراه ادوات سنگی و نفربر به منطقه حائل میان شهر منبج و منطقه تحت کنترل گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه مورد حمایت ترکیه در حومه شمال شرقی حلب اعزام شده اند.

به گفته این منابع آمریکا از پایگاه نظامی خود در شهرک صرین در حومه شمال شرقی حلب اقدام به تقویت نیروهای خود کرده است.

این در حالی است که قبلا «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه از تصمیم کشورش برای اعزام نیروی نظامی به خاک سوریه خبر داد.

بر این اساس وی در دیدار با گروهی از سران کردهای سوریه به آن‌ها اعلام کرده پاریس برای مقابله با پیشروی نیروهای ترکیه، به منبج نیرو اعزام می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...